Professionele omgeving Risicokaart tijdelijk gesloten

De Risicokaart is momenteel beperkt beschikbaar. Onze welgemeende excuses hiervoor! Deze beperking heeft een technische oorzaak. BIJ12 werkt hard aan het oplossen van het probleem. Concreet betekent dit voor u het volgende.

1.    Sinds 24 september 2020 worden de data niet meer geactualiseerd. Gebruikers beschikken dus tijdelijk niet over de meest actuele gegevens.
2.    De professionele omgeving van de Risicokaart is tijdelijk gesloten. Hierdoor is het op dit moment niet mogelijk om data op te halen of te actualiseren.
3.    De publieke Risicokaart, het openbare gedeelte van de Risicokaart, is en blijft beschikbaar.
4.    De analysetool YellowFin, voor professionele gebruikers met een account voor de Risicokaart, is en blijft beschikbaar. Een handleiding hiervoor kunt u aanvragen bij BIJ12.

We verwachten dat de meeste problemen eind oktober zijn opgelost en dat alle onderdelen dan weer operationeel zijn, zowel de invoerapplicatie als de professionele omgeving. Mogelijk kunnen alleen de “effectafstanden” dan nog enige tijd niet worden getoond. We houden u op de hoogte van de voortgang.

Mocht u hinder ondervinden, wilt u de handleiding van YellowFin ontvangen of heeft u vragen, neemt u dan contact op met BIJ12 via lbo@risicokaart.nl. Voor sommige situaties kunnen we misschien een oplossing op maat vinden.